Mikä on Noutti?

8.3.2020 by erja0
Nouttaaminen on tunnemuotoilua – omien tunteiden muotoilua – leppoisaa puuhaa kaikenikäisille

Noutti -kirja on Noutti -kokonaisuuden ensimmäinen osa. Kaikkea muutakin tehdään: fasilitoidaan keskusteluja, kysytään oikeita kysymyksiä, tunnemuotoillaan ja edesautetaan syrjäytymistä itsestä ja muista muutenkin kaikin tavoin.

Nouttaaminen on tapa vaikuttaa maailmaan ja käyttää energiaa yleiseen hyvään ja ilon levittämiseen.

Kiitollisuuden ja omien vahvuuksien lisääminen vahvistaa uskoa kaikkeen hyvään ja täten auttaa vapauttamaan mielikuvituksen ja luomaan jotain uutta vaikuttavaa. Koko Noutti -kirjan tarkoitus on lisätä uskoa oman sisäisen äänen oikeuteen ja täten vahvistaa itseluottamusta. Se on tunnetaito, joka kantaa läpi monen karikon ja sen myötä:

Tunnemuotoilu vapauttaa ihmisen oivaltamaan, luomaan ja olemaan utelias.


noutti -kirja, vahvuudet

Noutti –kirja antaa kaikille avaimia ihastua jokaiseen päivää ja muistuttaa itselle, mikä siinä oli niin mahtavaa. Omassa arjessa tämä ajattelu saattaa hautautua askareiden alle, mutta se on suuri tekijä kiitollisuuden herättämisessä.

Samalla voi miettiä kaikkien ympärillä olevien ihmisten erinomaisuutta! Tähän tarjoamme mm. Vahvuuskirjeen, jolla voit yllättää ystäväsi muulloinkin kuin ystävänpäivänä.


 

Noutin verkkokaupasta voit ostaa myös muuta ajatuksia herättävää ja ladata uusia sivuja noutti –kirjasi väliin. Valikoima vaihtelee ja aina kannattaa kysyä, jos ei löydä haluamaansa! Ota yhteyttä Yhteydenottolomakkeella.


 

Noutin asiakaspalvelu ja yhteistyö

Sähköposti: erja@noutti.fi

Vastaamme viesteihin yleensä 24 tunnin kuluessa iltaisin

Yritystiedot

Noutti ja @nouttijuttuja on osa Melloe Ky:tä

y-tunnus: 2707256-5

Yrityksellä ei ole käyntiosoitetta, mutta noudoista voi sopia varsinkin isompien toimitusten kohdalla.

e-mail: erja@noutti.fi