Tilaus-, toimitus- ja palautusinfo

Tilaus ja toimitus

 • Tilaaminen on mahdollista yksityis- ja yritysasiakkaille, eikä tilauksen teko vaadi rekisteröitymistä.
 • Tulostettavat tuotteet saat käyttöösi heti tilauksen tehtyäsi
 • Toimitettavat tuotteet käsittelemme normaalisti 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Poikkeuksista ilmoitetaan sivustolla ja tilausvahvistuksessa.
 • Ilmoitamme tilaustasi koskevista muutoksista viipymättä sähköpostilla.
 • Tilaajalla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus ja toimitusmaksut

 • Tulostettavat tuotteet saat käyttöösi heti tilauksen tehtyäsi
 • Toimitettavat tuotteet lähetetään Postilla seurantakoodilla varustettuna
 • Toimituskulu vaihtelee tilauksen koon ja painon mukaan

Toimitus ulkomaille

 • Tulostettavia tuotteita voit ostaa missä sitten oletkin – internet toki tarvitaan
 • Lähetämme myös fyysisiä tuotteita ulkomaille, mutta tässä tapauksessa, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse erja@noutti.fi ja tarkistamme toimitusmahdollisuudet haluamaasi kohteeseen.

Tuotteiden palauttaminen

 • Tulostettavilla tuotteilla on peruutusoikeus niin kauan kunnes tuote on saapunut käyttöösi. Käytännössä saat tuotteesi käyttöösi heti, joten peruutusoikeus koskee pääsääntöisesti vain verkkokauppiaan vastuulla olevia teknisiä haasteita.
 • Tulostettavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, sillä tuotetta ei varsinaisesti voi palauttaa. Sen saa käyttönsä tilauksen teon yhteydessä ja tilauksen palautus ei palauta tiedostoa.
 • Fyysiset tuotteet voi palauttaa 14 päivän sisällä tuotteen noudosta. Mikäli tuotteet eivät vastaa odotuksiasi, voit palauttaa ne paketin ohjeiden mukaisesti osoitteeseen:

Melloe Ky/ nouttijuttuja

Kotitorpantie 9 C 5

00690 Helsinki

 • Tuotteeseen voi tutustua niin, ettei tuotteeseen synny mitään käyttämisen jälkiä tai vahinkoja. Palautamme kauppasumman tuotteen tarkistuksen jälkeen.
 • Arvostamme, jos kertoisit meille, miksi tuote ei miellyttänyt. Käytämme tietoa toimintamme kehittämiseen.
 • Tarkistathan tuotteiden palautusmaksun voimassa olevasta kuljetuksen hoitavan tahon hinnastosta.

Toimituksessa rikkoutuneet tuotteet

 • Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksessa voi tapahtua yhtä sun toista. Tarkistathan lähetyksen kunnon jo toimitusta vastaanottaessasi?
 • Mikäli huomaat vaurioita, kirjaa (kuvaa) ne ja ilmoita toimittajalle välittömästi.
 • Mikäli havaitset vaurioitumisen luovutuksen jälkeen, ota välittömästi yhteys kuljetusyhtiöön ja tee vahinkoilmoitus!
 • Ilmoita vauriosta myös meille erja@noutti.fi, niin autamme parhaamme mukaan.