Animoitu Noutti videokortti
Animoitu Noutti videokortti esimerkki1
Animoitu Noutti videokortti esimerkkikuva2

Animoitu piirroskortti

24,00  sis. alv

Animoitu video-/ piirroskortti on tämän kevään ehdoton virtuaalilahja! Voit lähettää sen missä vaan SoMe kanavassa, sähköpostilla tai multimediaviestinä. Koska jokainen kortti on uniikki, toimitusaika on muutaman vuorokauden.

Toimi näin:

 1. Tilaa kortti äänellä tai ilman (valitse versio)
 2. Lisää tilauksen kommenttiin korttiin / viestiin haluamasi teksti. Esimerkiksi:
  • Lähettäjä: Laura, vastaanottaja: äiti, ”Hyvää äitienpäivää rakas! Olet supermutsi”
  • Lähettäjä: Anton, Vastaanottaja: Iiris, ”Tuletko vaimokseni?”
  • Lähettäjä: Mummi, Vastaanottaja: Jasmiina, ”100 halausta valmistumisen johdosta! Rakastan sinua aina! Nauti kesästä ja Noutti -kirjasta <3”
 3. Jos tilasit kortin äänellä, lähetä oma .mp3 tiedostosi paluuviestinä tilausvahvistukseen.

 

Tuotekuvaus

Mitä tehdä, kun et pääse itse juhlimaan, viemään korttia, viemään lahjaa tai halaamaan? Silloin lähetetään piirroskortti!

Jokainen kortti on uniikki! Piirroskorttien ulkoasu vaihtelee sen mukaan, millainen sen sisältö on.

Kun haluat piirroskortin toimi näin:

 1. Tilaa Animoitu piirroskortti ja lisää tilauslomakkeen kommenttikenttään haluamasi viesti ja muita toiveita. Voit tilata samalla kerralla useamman kortin; erottele silloin toiveesi ja viestisi selkeästi.
 2. Jos haluat piirroskortin, johon äänität itse äänitiedoston (.mp3), valitse versio Animoitu + ääni ja lisää kommenttikenttään haluamasi viesti.
  • Kun saat tilausvahvistuksen osoitteesta noutti_sulle@noutti.fi, vastaa viestiin ja liitä mukaan haluamasi äänitiedosto.
 3. Molemmissa tapauksissa käsittelyaika on n. 2 vuorokautta kaikkien tarvittavien tietojen toimituksesta. Siinä ajassa saat videon tilauksessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. <3

Helppoa ja vaikuttavaa!

Tämän kevään paras lahja äitienpäiväksi, valmistujaislahjaksi ja syntymäpäiville on ladattava Noutti -kirja ja Noutti -piirroskortti!

Katso muutkin nouttijutut kaupasta!