Anna_anteeksi - Annan_anteeksi_esimerkki
Anna_anteeksi_noutti

Anna anteeksi – Annan anteeksi, lataa & tulosta

3,00  sis. alv

Anna anteeksi – Annan anteeksi on tarkoitettu aktivoimaan anteeksiantamisen taitoa. Tämä toimii yhtä hyvin myös anteeksipyytämisen taitoihin ja tarjoilee jopa valmiit kirje- ja kuvapohjat, jonka avulla voit lähestyä vastapuolta. Tehtäväpaketissa on 21 sivua ja voit tulostaa tai täyttää sen uudestaan ja uudestaan.

Tehtäväpaketti seuraa neljää askelta, joiden avulla opit antamaan anteeksi helpommin ja nopeammin ja täten vähentämään taakkaa harteillasi. Saat myös ajatuksia siitä, miltä tilanne näyttää vastapuolen silmissä.

Lataa ja tulosta tunnekuohun vallassa ja päästä irti lempeästi. Voit tulostaa juuri niin monta settiä kuin haluat – Anteeksianto ja -pyyntö ei valitettavasti ole yksittäistapahtuma.

Tuotekuvaus

Tämä tehtäväkokonaisuus on tarkoitettu aktivoimaan anteeksipyytämisen ja -antamisen taitoja. Tämä taito on enemmän kuin vain tunnetaito – se vaikuttaa myös fyysiseen olotilaasi. Lääkärit sanovan nopeamman anteeksiantokyvyn vaikuttavan kolesteroliarvoihin, verenpaineeseen ja kaikkeen palautumiseen.

Tässä paketissa tulee mukana myös 2 kuvaa, joilla voit antaa tai pyytää anteeksi sosiaalisessa mediassa helpolla ja rennolla tavalla 🙂

Paketti sisältää monia ajatuksia herättäviä tehtäviä sisältäen tällä kertaa 2 origamikirjepohjaa ja 2 kuvatiedostoa:

  1. Tilanteisiin, joissa pyydät anteeksi
  2. Tilanteisiin, joissa annat anteeksi, vaikkei vastapuoli olisi sitä vielä pyytänytkään. Turha jäädä roikkumaan ja ruokkimaan huonoa fiilistä itselleen.

Tämä paketti auttaa sinua näkemään tilanteen molemmat puolet ja käsittelemään asioita ilman sen suurempia tunnekuohuja. Tämän treenin voi tehdä usein! Saat paketin ladattavaksi heti ja lähetämme sen myös sähköpostiisi.

Katso muutkin nouttijutut kaupasta!