Noutti-kirja kansissa
Noutti -kirja digitaalisena

Noutti -kirja, lataa & tulosta

9,90  sis. alv

Tämä on Noutti -kirja. 94 sivua kysymyksiä ja ajatuksia onnellisuudesta, haaveista, kiitollisuudesta, vahvuuksista, rohkeudesta, vaikutuksesta ja juuri tästä päivästä. Tämä on Noutti -kirjan tulostettava versio, jota voi täyttää sähköisesti tai tulostaa haluamassasi koossa.

Tämä on sun oma polkusi maailmassa. Kompassi ja tavoitearkku. Ota esiin aina, kun tarvitset omaa ääntäsi maailman metelin keskellä.

Täytä, väritä, mieti, kirjoita.

Tuotekuvaus

Noutti -kirja on kysymyksiin jaoteltu päiväkirja, joka auttaa jäsentämään ajatuksia ja tapahtumia helposti. Voit milloin vain miettiä, mihin suuntaan haluaisit arkesi muokkautuvan ja seurata tavoitteen toteutumista Noutti -kirjasi avulla. Kirjaa ei tarvitse täyttää missään järjestyksessä, vaan voit antaa tunteiden virrata sellaisena kuin ne ovat.

Tämän tulostettavan version voit ottaa käyttöösi sen kokoisena kuin haluat tai vaikkapa sähköisesti. Ladattava tiedosto koostuu pdf-tiedostosta, jotka voit tulostaa joko 1- tai 2-puoleisena juuri sellaiselle ja sen väriselle paperille kuin haluat! Voit tulostaa sivut vaikkapa A5 koossa ja laittaa päiväkirjakansien väliin tai askarrella oman sidontatyylisi. Oli koko ja tyylisi mikä tahansa, parhaan tuloksen saat, kun valitset tulostusasetuksista ”Sovita sivun kokoon” / ”Fit to page” -asetuksen.

Tulostettava versio toimii myös lahjana, sillä voit lähettää tiedoston lahjan saajan sähkäpostiin haluamillasi saatesanoilla.

Ihania nouttaushetkiä!

Tutustu kirjaan:

Kirjoittaja: Erja Klemola

Graafikko: Circus Creative / Suvi Tikka

Painotalo: Origos Oy

Kieli: suomi

Julkaisuvuosi: 2020 Painos 1